De Vente Scan

Waarom kiezen voor de Vente Scan? Ieder bedrijf is uniek. Het ene manegebedrijf kan vaak niet worden vergeleken met het andere. Zo heeft de één wel pensionpaarden en de ander niet, staan bij de één de paarden op zaagsel en bij de ander op stro, wordt bij de één mechanisch uitgemest terwijl de ander dat handmatig doet, is bij de één weidegang mogelijk terwijl de ander alleen over paddocks beschikt, enz.

De Vente Scan is ontwikkeld om uw bedrijf met zichzelf te vergelijken. Slechts een aantal gegevens zijn nodig om de scan in te kunnen vullen. Vervolgens genereert de scan een uitkomst voor de huidige situatie. Daarna kan gewerkt worden met de variabelen en kan worden gekeken hoe de rentabiliteit van uw bedrijf kan worden verhoogd wanneer u aanpassingen zou doen binnen uw bedrijf.

De adviezen die hieruit voortkomen zijn zeer divers en voor ieder bedrijf uniek. Waar de één zijn bedrijfsrendement kan verhogen door een aantal manegepaarden te vervangen voor pensionpaarden, blijkt voor de ander dat hij erg veel strooisel gebruikt, of dat hij juist meer moet gaan voeren zodat de paarden effectiever ingezet kunnen worden. De bedragen waarmee het rendement verhoogt kan worden, zijn vaak enorm!

De Vente Scan genereert voor elk bedrijf apart een beeld van de mogelijkheden tot rendementsverhoging met betrekking tot:

* Voer- en strooiselkosten

* Rentabiliteit paarden

* Prijsaanpassingen tarieven

* Arbeidseffectiviteit.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op!