Vente Paardenlikemmer

Bij paarden en pony’s die weinig tot geen krachtvoer krijgen, kan een tekort aan mineralen, sporenelementen en vitaminen ontstaan. De Paardenlikemmer is dan de ideale aanvulling tijdens weidegang, voor sobere rassen, opfokpaarden of paarden die op rust staan of revalideren.

Lees meer >

Granulor NAS-TROP

Granulor NAS-TROP is een vitaminekorrel. Deze vitaminekorrel kan enkelvoudig gevoerd worden en is ontwikkeld voor paarden en pony’s die weinig of geen krachtvoer krijgen of een aanvulling nodig hebben.

Lees meer >

AleuVita XF70

AleuVita XF70 is een product van tarwe aleuron. Veel wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat tarwe aleuron een positief effect heeft op sportpaarden. Paarden vertoonden o.a. een sneller herstel na zware inspanningen.

Lees meer >

Elektrolytenmix

Wanneer een paard sterk zweet bij inspanning of in de zomer bij warm weer, verliest het paard behalve vocht ook essentiële zouten. Samentrekking en ontspanning van de spieren en de vochthuishouding wordt gereguleerd door deze elektrolyten. Elektrolytenmix vult tekorten direct aan.

Lees meer >

Fast Easy

Fast Easy is een innovatie die een kalmerend effect heeft op sensibele paarden zonder dat zij hun concentratie verliezen. Dit voedingssupplement bevat magensiumcitraat, L-tryptofaan en  het nieuw ontwikkelde melkeiwithydrolysaat heeft het rustgevende effect van het glaasje warme melk voor het slapen gaan.

Lees meer >

Acid Buf

Acid Buf (voorheen maagpoeder) is een algenkalk die 74 geïdentificeerde mineralen en sporenelementen van 100% natuurlijke oorsprong bevat, waarvan zo’n 30% calcium en 5,5% magnesium. Acid Buf beschikt over een imposante lijst van wetenschappelijke publicaties die voordelen voor mens en dier aantonen.

Lees meer >

Biotinemix

Biotine (vitamine H) is in de natuur slechts in geringe concentratie beschikbaar en daarom onmisbaar in voeding. Biotine / Vitamine H is nodig voor de vertering van koolhydraten en vetten en voor de kwaliteit van het hoorn (hoeven), huid en haar.

Lees meer >

<