Vente Paardenlikemmer

Bij paarden en pony’s die weinig tot geen krachtvoer krijgen, kan een tekort aan mineralen, sporenelementen en vitaminen ontstaan. De Paardenlikemmer is dan de ideale aanvulling tijdens weidegang, voor sobere rassen, opfokpaarden of paarden die op rust staan of revalideren.

Lees meer >

Granulor NAS-TROP

Granulor NAS-TROP is een vitaminekorrel. Deze vitaminekorrel kan enkelvoudig gevoerd worden en is ontwikkeld voor paarden en pony’s die weinig of geen krachtvoer krijgen of een aanvulling nodig hebben.

Lees meer >

AleuVita XF70

AleuVita XF70 is een product van tarwe aleuron. Veel wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat tarwe aleuron een positief effect heeft op sportpaarden. Paarden vertoonden o.a. een sneller herstel na zware inspanningen.

Lees meer >

Elektrolytenmix

Wanneer een paard sterk zweet bij inspanning of in de zomer bij warm weer, verliest het paard behalve vocht ook essentiële zouten. Samentrekking en ontspanning van de spieren en de vochthuishouding wordt gereguleerd door deze elektrolyten. Elektrolytenmix vult tekorten direct aan.

Lees meer >

Fast Easy

Fast Easy is een innovatie die een kalmerend effect heeft op sensibele paarden zonder dat zij hun concentratie verliezen. Dit voedingssupplement bevat magensiumcitraat, L-tryptofaan en  het nieuw ontwikkelde melkeiwithydrolysaat heeft het rustgevende effect van het glaasje warme melk voor het slapen gaan.

Lees meer >

Acid Buf

Acid Buf (voorheen maagpoeder) is een algenkalk die 74 geïdentificeerde mineralen en sporenelementen van 100% natuurlijke oorsprong bevat, waarvan zo’n 30% calcium en 5,5% magnesium. Acid Buf beschikt over een imposante lijst van wetenschappelijke publicaties die voordelen voor mens en dier aantonen.

Lees meer >

Biotinemix

Biotine (vitamine H) is in de natuur slechts in geringe concentratie beschikbaar en daarom onmisbaar in voeding. Biotine / Vitamine H is nodig voor de vertering van koolhydraten en vetten en voor de kwaliteit van het hoorn (hoeven), huid en haar.

Lees meer >

Magnesiumoxide

Ter aanvulling van magnesium op het rantsoen van uw paard. Magnesium is een belangrijk mineraal dat onder andere bijdraagt aan een normale werking en de ontspanning van de spieren. Magnesium is nodig voor de opname van calcium in de botten en voorkomt ophoping van calcium in andere weefsels. Stressgevoelige paarden gebruiken hun voorraad magnesium sneller op.

Lees meer >

Magnesiumcitraat

Magnesiumcitraat is een perfecte ondersteuning voor sportpaarden. Magnesium draagt o.a. bij aan een normale werking en ontspanning van de spieren. Bovendien heeft magnesium een kalmerend effect en is dus heel geschikt stress situaties! Deze Magnesiumcitraat is de meest geconcentreerde en goed opneembare vorm van magnesium.

Lees meer >

Fenegriek

Fenegriek in poedervorm is een aanvulling op het rantsoen van uw paard met alle gezonde voordelen van fenegriek. Fenegriek wordt over het voer verstrekt. LET OP: niet gebruiken tijdens de dracht!

Lees meer >

Fenelook

Fenelook is de ideale combinatie tussen fenegriek en knoflook! Fenelook is van nature rijk aan vitamines en mineralen. De poeder kan eenvoudig over het voer verstrekt worden of bijvoorbeeld door de slobber worden geroerd.

Lees meer >

Lijnzaadolie

Lijnzaadolie heeft grotendeels dezelfde eigenschappen als lijnzaad, maar is in de vorm van olie veilig te voeren doordat het geen blauwzuur bevat. Lijnzaadolie geeft een mooie glans, is rijk aan essentiële vetzuren en kan eenvoudig over het voer verstrekt worden.

Lees meer >

Knoflookpoeder

Knoflookpoeder wordt gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit knoflook en bevat alle gezonde voordelen van knoflook. Van nature is knoflook rijk aan onder andere vitamine A en B. De geur die na regelmatig gebruik uittreed via de poriën is onaangenaam voor allerlei insecten.

Lees meer >

Knoflooksnippers

Knoflooksnippers hebben dezelfde werking als knoflookpoeder en kunnen eenvoudig met een muesli of brok gemengd worden of zelfs uit de hand worden gegeven.

Lees meer >

Vit E/C/Se/Lecithine

Tijdens een training produceren de spieren afvalstoffen. Vitamine E en selenium zijn nodig bij de afvoer van deze afvalstoffen. Bovendien kan de één zijn werk niet goed doen zonder de ander. Lecithine bevordert bovendien de activiteit van vitamine E en biedt zo indirecte bescherming tegen de afvalstoffen in de spieren.

Lees meer >

VITMIN-Shot

VITMIN-shot is een voedersupplement van vitaminen, mineralen en sporenelementen op basis van dextrose. VITMIN-shot kan gebruikt worden als elektrolytenmix of als aanvulling op het rantsoen van uw paard.

Lees meer >

Horse Briljant

Horse Briljant is een extract van een groot aantal planten, kruiden en wortels en een zeer gevarieerde reeks van kleine hoeveelheden vitaminen, mineralen en sporenelementen op basis van dextrose. Een unieke aanvulling op de dagelijkse voeding die voldoet als uw paard behoefte heeft aan wat extra’s.

Lees meer >

Zeewierpellets

Zeewierpellets Ocean Feed Equine bestaat uit 100% natuurlijke zoet en zoutwater wieren en algen met een zeer hoog gehalte aan omega-3 vetzuren (DHE / EPA). Ocean Feed Equine wordt ingezet om de algehele gezondheid en bespiering van uw paard te verbeteren!

Lees meer >