Loading...

Supplementen

//Supplementen
Supplementen2018-06-01T12:47:38+00:00

Vente Paardenlikemmer

Bij paarden en pony’s die weinig tot geen krachtvoer krijgen, kan een tekort aan mineralen, sporenelementen en vitaminen ontstaan. De Paardenlikemmer is dan de ideale aanvulling tijdens weidegang, voor sobere rassen, opfokpaarden of paarden die op rust staan of revalideren.

Lees meer >

AleuVita XF70

AleuVita XF70 is een product van tarwe aleuron. Veel wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat tarwe aleuron een positief effect heeft op sportpaarden. Paarden vertoonden o.a. een sneller herstel na zware inspanningen.

Lees meer >

Granulor NAS-TROP

Granulor NAS-TROP is een vitaminekorrel. Deze vitaminekorrel kan enkelvoudig gevoerd worden en is ontwikkeld voor paarden en pony’s die weinig of geen krachtvoer krijgen of een aanvulling nodig hebben.

Lees meer >

Biotinemix

Biotine is een wateroplosbare en zwavelhoudende vitamine H, die in de natuur slechts in geringe concentratie beschikbaar is. Daarom is deze vitamine onmisbaar in voeding. Biotine / Vitamine H is nodig voor de vertering van koolhydraten en vetten en voor de kwaliteit van het hoorn (hoeven), huid en haar.

Lees meer >

Horse Briljant

Horse Briljant is een extract van een groot aantal planten, kruiden en wortels en een zeer gevarieerde reeks van kleine hoeveelheden vitaminen, mineralen en sporenelementen op basis van dextrose. Een unieke aanvulling op de dagelijkse voeding die voldoet als uw paard behoefte heeft aan wat extra’s.

Lees meer >

Vit E/C/Se/Lecithine

Tijdens een training produceren de spieren afvalstoffen; vrije radicalen. Vitamine E en selenium zijn nodig bij de afvoer van deze afvalstoffen. Bovendien zijn vitamine E en selenium nauw aan elkaar verbonden. De één kan zijn werk niet goed doen zonder de ander. Lecithine bevordert de activiteit van vitamine E en biedt zo indirecte bescherming tegen vrije radicalen.

Lees meer >

VITMIN-Shot

VITMIN-shot is een voedersupplement van vitaminen, mineralen en sporenelementen op basis van dextrose. VITMIN-shot kan gebruikt worden als elektrolytenmix of als aanvulling op het rantsoen van uw paard.

Lees meer >

Knoflookpoeder

Knoflookpoeder wordt gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit knoflook en bevat alle gezonde voordelen van knoflook. Van nature is knoflook rijk aan onder andere vitamine A en B. De geur die na regelmatig gebruik uittreed via de poriën is onaangenaam voor allerlei insecten. Knoflookpoeder kan door het voer verstrekt worden.

Lees meer >

Knoflooksnippers

Knoflooksnippers hebben dezelfde werking als knoflookpoeder, maar worden op andere wijze verstrekt. Wanneer knoflookpoeder gegeven wordt door het voer, wordt dit veelal nat gemaakt om verstuiven te voorkomen. Knoflooksnippers kunnen eenvoudig met een muesli of brok gemengd worden of zelfs uit de hand worden gegeven.

Lees meer >

Fenegriek

Fenegriek in poedervorm is een aanvullend diervoeder met alle gezonde voordelen van fenegriek. Fenegriek wordt over het voer verstrekt. LET OP: niet gebruiken tijdens de dracht!

Lees meer >

Fenelook

Fenelook is de ideale combinatie tussen fenegriek en knoflook! Fenelook is van nature rijk aan vitamines en mineralen. De poeder kan eenvoudig over het voer verstrekt worden of bijvoorbeeld door de slobber worden geroerd.

Lees meer >

Lijnzaadolie

Lijnzaadolie heeft grotendeels dezelfde eigenschappen als lijnzaad, maar is in de vorm van olie veilig te voeren doordat het geen blauwzuur bevat. Lijnzaadolie geeft een mooie glans, is rijk aan essentiële vetzuren en kan eenvoudig over het voer verstrekt worden.

Lees meer >

Magnesiumoxide

Ter aanvulling van magnesium op het rantsoen van uw paard. Magnesium is een belangrijk mineraal dat onder andere bijdraagt aan een normale werking en de ontspanning van de spieren. Bovendien moet de verhouding calcium, fosfor en magnesium op de juiste manier met elkaar in verhouding zijn, als de drie bouwstenen van de botten. Magnesium is nodig voor de opname van calcium in de botten en voorkomt ophoping van calcium in andere weefsels. Stressgevoelige paarden gebruikten hun voorraad magnesium sneller op.

Lees meer >

Acid Buf

Acid Buf (voorheen maagpoeder) is een algenkalk die 74 geïdentificeerde mineralen en sporenelementen bevat, waarvan zo’n 30% calcium en 5,5% magnesium. Deze bouwstenen zijn van 100% natuurlijke oorsprong. Acid Buf beschikt over een imposante lijst van wetenschappelijke publicaties die voordelen voor mens en dier aantonen.

Lees meer >