HippoLuz

HippoLuz is een luzerne mengeling die door het krachtvoer gemengd kan worden om de krachtvoeropname te bevorderen.

Lees meer >

Red Fibre

Red Fibre is de nieuwste mengeling in zijn soort. Deze topmengeling kan zowel als aanvullend- als volledig voer worden ingezet.

Lees meer >

Maismeel

Maismeel is een leverancier van zetmeel en kan tijdelijk worden verstrekt om een paard bij te voeren. Maismeel in combinatie met Kruidenslobber is een zeer smakelijke aanvulling op de voeding van uw paard!

Lees meer >

Geplette haver

Geplette haver bevat snel beschikbare energie voor paarden. Door het pletten van de haver is de ‘schil’ om de haver opengebroken, waardoor deze makkelijk verteerbaar is.

Lees meer >

Haver

De harde blanke haver is van oudsher bekend als ‘paardenvoer’. Het levert snel beschikbare energie en de zetmeel uit haver is goed verteerbaar in tegenstelling tot sommige andere granen. Het is wel noodzakelijk dat het paard beschikt over een goed gebit, om de hele granen goed fijn te kunnen kauwen en verteren.

Lees meer >

Zwarte haver

Zwarte haver is vrijwel gelijk aan witte haver, maar heeft vaak de voorkeur als paardenvoer. Zwarte haver is meestal iets minder rijk dan witte haver, maar heeft een constantere kwaliteit. Het is wel noodzakelijk dat het paard beschikt over een goed gebit, om de hele granen goed fijn te kunnen kauwen en verteren.

Lees meer >