Loading...

Muesli’s

//Muesli’s
Muesli’s2018-05-24T09:20:01+00:00

Ultra Sportmuesli

Ultra Sportmuesli is een innovatie die aanvullende preparaten tijdens een intensieve wedstrijd of opbouwperiode overbodig maakt.

Lees meer >

Appel-Relax

Appel-Relax is een smakelijke energierijke muesli zonder haver en is zeer geschikt voor hete paarden of in de topsport.

Lees meer >

Reform Kruidenmix

Reform Kruidenmix is een zeer smakelijke en betrouwbare basismuesli. Reform Kruidenmix heeft een gemiddeld energiegehalte, is arm aan eiwit en bevat geen haver.

Lees meer >

Kruidenslobber

Kruidenslobber is een bijzonder smakelijke en vitaminerijke slobber, die zeer geschikt is als traktatie, maar ook om bijvoorbeeld medicijnen aan toe te voegen.

Lees meer >

Senior/Light

Senior/Light is een energiearme muesli die zowel droog als in slobbervorm gevoerd kan worden aan te dikke of oudere paarden.

Lees meer >

Economix

Economix is een prachtige muesli die speciaal ontworpen is om goed in de silo geblazen te kunnen worden en is dan ook zeer slijtvast.

Lees meer >

Granenmix

De Granenmix is bij uitstek geschikt voor paarden die op niveau moeten presteren op minder voer en dient bij voorkeur apart en enkelvoudig gevoerd te worden.

Lees meer >

Granenmix Plus

De Granenmix Plus is dezelfde mengeling als de Granenmix, maar dan met 10% vitaminekorrel toegevoegd.

Lees meer >

Powermix

Powermix is een zeer hoogwaardige mengeling van ontsloten (gepofte) granen. Het extreem hoge energiehalte en lage eiwitgehalte maken dit voer bij uitstek geschikt als leverancier van energie.

Lees meer >

Powermix Plus

Powermix Plus is dezelfde hoogwaardige mengeling van ontsloten granen als de Powermix, maar dan met een vitaminekorrel toegevoegd.

Lees meer >