Medewerkers

Paul Vente

“Ik ben directeur sinds 1990. Mijn werkzaamheden zijn het bezoeken van onze afnemers, het beheren van de inkoop, het optimaliseren van de samenstellingen en ik spring ook in de fabriek bij. Ik ben trots op ons team; het is mooi om met elkaar iedere dag een optimaal product te maken!”

Medewerkers

Kees Naalden

“Ik ben werkzaam in de buitendienst en als voedingsspecialist bij Vente Paardenvoeding sinds 2009. Het merendeel van de dag ben ik onderweg om relaties te bezoeken en te adviseren. Om het rendement op de proffessionele paardenhouderijen te verhogen heb ik de Vente-Scan ontwikkeld”.

Medewerkers

Aad Treurniet

“Ik ben al 40 jaar werkzaam in deze branche en sinds mei 2016 ben ik één van de gezichten van Vente Paardenvoeding. Ik ben parttime werkzaam in de buitendienst en als voedingsspecialist en denk graag mee binnen Vente Paardenvoeding maar ook met de hippische ondernemers!”

Medewerkers

Arie Boer

“Ik ben bedrijfsleider bij Vente Paardenvoeding en werk hier sinds 1993. Het verloop van de dagelijkse gang van zaken, de productie, het aansturen van het personeel, het beantwoorden van de telefoon, het klaarzetten van bestellingen, het onderhoud van de fabriek en de kwaliteitszorg zijn onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden”.

Medewerkers

Renée Kronemeijer

“Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Vente Paardenvoeding. Ik heb een veelomvattende functie, die het best te omschrijven is als assistent bedrijfsleidster of office manager. Met de administratie, inkoop, kwaliteitszorg, en PR vliegen de weken voorbij”.

Medewerkers

Marijn Boer

“Sinds 2015 heb ik op zaterdag bij Vente Paardenvoeding gewerkt en sinds 2018 werk ik er full time. Mijn werk is heel divers, van het werken in de productie, het onderhouden van de fabriek en de loods, tot de kwaliteitszorg en het bijspringen in de administratie. Elke dag wat anders!”

Medewerkers

Pleun de Groot

“In 2004 ben ik als chauffeur gaan werken bij Vente Paardenvoeding. Ik rijd graag grondstoffen of bulk, maar zeker zakgoed rijden met de oplegger vind ik buitengewoon leuk!”

Medewerkers

Matthijs Boom

“Ik ben chauffeur bij Vente Paardenvoeding sinds 2009. Het bezorgen van bulkgoederen is het belangrijkste onderdeel van mijn werk. Ik rijd regelmatig door heel Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant en Zeeland in één dag.”

Medewerkers

Cock Zwarteveld

“Sinds enkele jaren ben ik met pensioen, maar ik heb nog altijd veel te veel plezier in mijn werk als chauffeur. Sinds 2013 ben ik daarom regelmatig werkzaam als chauffeur voor Vente Paardenvoeding. Bulk, zakgoed of grondstoffen dat maakt allemaal niks uit: chauffeur zijn is een mooi beroep!”

Medewerkers

Monica Neleman

“Ik werk sinds oktober 2003 met heel veel plezier in de dierenspeciaalzaak. Mijn werkzaamheden lopen uiteen van het uitpakken van bestellingen tot het adviseren van klanten. Een afwisselende baan dus, in een heel gezellige omgeving!”

Medewerkers

Mirjam Steenbergen

“Sinds 2003 werk ik parttime in de dierenspeciaalzaak. Een afwisselende baan, waarbij ik geniet van het contact met de klanten. Zo maak je elke dag weer wat anders mee!”